Pravilnik o zasebnosti

Veljaven od 25.05.2018

LIN SI, gostinstvo in trgovina, d.o.o., Ljubljana, Gameljska cesta 1, 1231 Ljubljana – Črnuče (v nadaljevanju LIN SI). LIN SI spoštuje zasebnost vsakega posameznika, ki obišče naše spletne strani. Pogoji varovanja zasebnosti s strani LIN SI opisujejo načine zbiranja in kasnejše uporabe podatkov.

OSEBNI PODATKI
LIN SI na svojih spletnih straneh ne bo zbirala podatkov, ki bi omogočali osebno identifikacijo posameznikov.
LIN SI v procesu naročila dostave hrane zbira podatke strank, ki so naročile storitev oz. produkte. Posamični osebni podatki, ki so potrebni za nakup so ime in priimek, naslov in telefonska številka. Te osebne podatke obdelujemo z namenom izvrševanja pogodbe, kar predstavlja tudi podlago za njihovo obdelavo.
LIN SI ali druge pravne osebe, ki delujejo v našem imenu za promocijske in oglaševalske namene, lahko uporabijo te podatke za vzpostavitev stika z vami. Obdelavo teh osebnih podatkov opravljamo na podlagi legitimnega interesa izboljšave naših storitev ter servisa, ki ga nudimo našim strankam.
Vaših osebnih podatkov ne nameravamo in jih tudi v prihodnje ne bomo prodajali, posojati ali tržiti tretjim osebam.
V kolikor ne želite prejemati sporočil o naših ugodnostih (newsletter) se lahko od njih kadarkoli odjavite, s tem da nam na elektronski naslov (info@linsi.si) sporočite, vašo željo po odjavi, prav tako je kontakt za odjavo naveden v vsakem sporočilu v nogi sporočila.

DODATNI SAMODEJNO ZBRANI PODATKI
V nekaterih primerih lahko samodejno (brez postopka registracije) zbiramo tehnične podatke o vašem obisku na naših spletnih straneh, ki pa jih ne moremo uporabiti za osebno identifikacijo. Primeri takšnega zbiranja podatkov so identifikacija spletnega brskalnika, ki ga uporabljate, identifikacija računalniškega operacijskega sistema, ki ga uporabljate, in naslov spletne strani, s katere ste se povezali z našo spletno stranjo. Takšno obdelavo izvajamo zaradi zagotovitve varne uporabe naše internetne strani, kar prebavlja naš legitimen interes in s tem podlago za njihovo obdelavo.

PIŠKOTKI
Ko obiščete katero od naših spletnih strani, lahko v vaš računalnik shranimo določene podatke, ki se arhivirajo v obliki piškotka ali drugih podobnih datotek in nam lahko pomagajo na več različnih načinov. Piškotki so datoteke, ki nam omogočajo prilagoditev naše spletne strani vašim željam in preferencam. Večina internetnih brskalnikov omogoča brisanje piškotkov s trdega diska vašega računalnika, prepreči lahko shranjevanje tovrstnih datotek, ali pa vas pred shranjevanjem opozorijo. Za natančnejša navodila za uporabo teh funkcij, preberite navodila za uporabo vašega spletnega brskalnika ali strani pomoči, ki vam jo brskalnik ponuja.

VARNOST
Vaši osebni podatki so hranjeni varno ter so, v kolikor je to mogoče, šifrirani. Dostop do osebnih podatkov je urejen tako, da zagotavlja revizijsko sled dostopa ter je za dostop potrebno geslo. V kolikor je možno so podatki anonimizirani ali pa psevdonimizirani, podatki, ki niso v aktivni uporabi se arhivirajo, kar dodatno omejuje tehnično dostopnost in oži krog ljudi, ki lahko do njih dostopajo.

KONTAKT
V kolikor bi imeli kakršnakoli vprašanja oziroma pritožbe glede obdelave osebnih podatkov se lahko obrnete na naš elektronski naslov (info@linsi.si).
Na navedeni elektronski naslov lahko tudi naslovite tudi vse zahteve za izbris ali popravek osebnih podatkov.